Teuge en omgeving

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de rand van Teuge, een gezellig en saamhorig dorp. Teuge ligt in gemeente Voorst en bevindt zich midden in de Stedendriehoek, tussen Apeldoorn en Twello. Teuge biedt haar inwoners genoeg mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Er zijn diverse verenigingen, zoals de sportvereniging en jongerensociëteit.

Daarnaast is Teuge voornamelijk bekend vanwege haar vliegveld. Vliegveld Teuge zorgt voor en levendig en aantrekkelijk dorp en trekt een hoop bezoekers aan. Recreanten kunnen hier terecht voor parachutespringen, recreatievliegen en zweefvliegen. Rondom het vliegveld zijn verschillende verengingen, bedrijven en horecagelegenheden gevestigd.

Wat Teuge te bieden heeft?

Teuge beschikt over een eigen basisschool en sportvereniging waar diverse sporten zoals (zaal)voetbal, volleybal, gymnastiek worden gefaciliteerd. Daarnaast beschikt het dorp over een tennisvereniging en diverse andere verenigingen. Ook is er een jeugdsociëteit, genaamd Peco, actief in het dorp die (muziek)evenementen organiseert voor jong en oud. In het dorp zijn jaarlijks verschillende festiviteiten met als hoogtepunt het jaarlijkse dorpsfeest.

Dichtbijgelegen centra

Op korte afstand zijn er voldoende winkels. Binnen 10 minuten ben je met de auto in het centrum van Apeldoorn, waar het winkelaanbod groot is. Het centrum van Twello ligt nog dichterbij, waar je ook een gezellig centrum met diverse winkels en supermarkten vindt. Daarnaast liggen ook Hanzestad Deventer en de IJssel op steenworp afstand.

Naast winkelmogelijkheden en een oneindige horecakeuze hebben Apeldoorn en Deventer nog meer te bieden. Zowel de Apenheul als de Julianatoren zijn gevestigd in Apeldoorn en zijn zeer geschikt voor een leuk dagje uit. Ook de nabijgelegen Veluwe en de IJsseluiterwaarden lenen zich voor heerlijke fiets- en wandeltochten, als je een natuurliefhebber bent. Maar ook de omgeving van de woningen is uitstekend geschikt om er lekker op uit te gaan.

Kortom, wil jij wonen op een heerlijke plek met een landelijk uitzicht? Dan is dit jouw kans!

Geniet van landelijk wonen in Teuge!

Ontwikkeling en realisatie

Verkoopinformatie

De verkoop van de woningen verloopt via Bieze Makelaars.

Op dit moment is de verkoop nog niet gestart. Meer informatie wordt later bekend gemaakt via onze website.

© 2021 Project Teuge | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving & Inhoud: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline