Uniek wonen op

een heerlijke, landelijke plek!

Wonen in Park van Teuge betekent wonen op een rustige, landelijke plek in een parkachtige omgeving. De 10 woningen die wij gaan bouwen komen aan de noordoostzijde van het Park van Teuge, nabij de ‘hoofdingang’ van het Park en de sportvelden. Highlights van wonen op deze locatie zijn rust, ruimte en genieten van het groen.

Het Park van Teuge wordt een heerlijke plek om te wonen. In het midden van de wijk komt een centrale pleinruimte, het hart van de wijk. Een plek die mensen bij elkaar brengt en bewoners bindt aan het nieuwe woongebied. Er komt een netwerk van paden en wegen en er is oog voor veel groen en water.

Park van Teuge

Het plangebied van deze nieuwe wijk heeft een parkachtige opzet.  De woningen zijn gelegen tussen de Rijksstraatweg en het open landelijke gebied, met en prachtig en open uitzicht op de landerijen. Ten westen van het plan zijn de sportvelden gelegen.

Ben jij op zoek naar een moderne woning die van alle gemakken voorzien is, maar wel op een natuurlijke en landelijke plek? Dan is dit misschien wel jouw droomhuis!

De 10 woningen liggen op een unieke, landelijke plek in het Park van Teuge. De woningen zijn op bovenstaande kaart aangegeven met een rood vlak. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Meer informatie over de woningen

Bekijk de woningen en ontdek waar jij wilt wonen!

Bekijk de woningen »

Duurzaamheid

De woningen worden 'nul-op-de-meter' en zijn zeer energiezuinig. Ontdek wat dat voor jou betekent!

Lees meer »

Keuken en sanitair

De woningen worden standaard voorzien van een luxe badkamer en toilet. Ook wordt de woning voorzien van een complete keuken inclusief apparatuur.

Meer informatie »

Interesse?

Op dit moment is de verkoop van de woningen nog niet gestart. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte!

Inschrijven »

Ontwikkeling en realisatie

Verkoopinformatie

De verkoop van de woningen verloopt via Bieze Makelaars.

Op dit moment is de verkoop nog niet gestart. Meer informatie wordt later bekend gemaakt via onze website.

© 2021 Project Teuge | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving & Inhoud: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline